Les bruixes de Macbeth

Les bruixes de Macbeth

LES BRUIXES DE MACBETH és un història d’aventures ambientada en la Catalunya, Espanya i Europa contemporànies que narra el paper que juga la Cordèlia Macduff durant la batalla per la instauració del Regne de les Bruixes, comandada per la terrible Adela Macbeth, durant la lluita per la defensa de l’antic regne Pendragon de la Britània de l’exèrcit del temut general Caníbal i durant el Ragnarök. Aquests són els títols de les novel·les que composen la trilogia:

Vol. I | El guerrer de la foscor

Vol. II | Els últims dies de Pendragon

Vol. III | Les llàgrimes d’Ignar

Vol. III | L’hereu de Pendragon

Les bruixes de Macbeth I

El guerrer de la foscor

Sota les ordres de la temible i misteriosa Adela Macbeth, la nit de l’últim dia de febrer, un petit reducte de bruixes supervivents a segles de dura cacera i repressió es congreguen a la creu que hi ha al cim de la tomba de Pirena per iniciar el ritual del Gran Sacrifici. Un fragment de l’Atlàntida de Jacint Verdaguer amaga les coordenades de la creu de terme on un home que pertany al llegendari Consell de Vall serà engolit per una immensa foguera sota el pervers testimoni de la lluna plena. Aquest sacrifici marcarà el camí que hauran de seguir les bruixes perquè, la nit del solstici d’estiu, la totpoderosa Adela Macbeth pugui instaurar el Regne de les Bruixes que les alliberi del setge dels mortals. Però el preu a pagar per aconseguir-ho és alt, molt alt, i la Cordèlia Macduff, bruixa del coven de Macbeth, convençuda que un règim totalitari no és la solució al conflicte centenari que arrosseguen bruixes i mortals, revifarà les flames d’una antiga enemistat que s’amaga entre les línies de l’obra de William Shakespeare, La tragèdia de Macbeth, i unirà les seves forces amb el jove caçador de bruixes Sergi Balaguer per tal de trobar la manera de destruir l’Adela Macbeth abans no sigui massa tard.

LES BRUIXES DE MACBETH, un projecte literari que va més enllà de la fantasia.

Història i cultura: Local i europea

LES BRUIXES DE MACBETH és alguna cosa més que una història de fantasia. Que també! Les Bruixes de Macbeth és també una saga d’aventures històriques destinada a un públic juvenil que s’emplaça a l’època contemporània i que incorpora elements històrics i culturals tant a nivell local com europeu per tal d’enriquir-ne els continguts. A la novel·la El guerrer de la foscor la ficció es barreja amb elements com la Tragèdia de Macbeth de William Shakespeare i personatges i esdeveniments entorn a la cacera de bruixes que van tenir lloc a l’Edat Mitjana. A les novel·les El Príncep del Temps i Les llàgrimes d’Ignar la ficció es mescla amb les llegendes artúriques de Pendragon i els vikings.

El guerrer de la foscor: curiositats històriques

La tragèdia de Macbeth

Sabies que la Tragèdia de Macbeth és la font inspiració de Les bruixes de Macbeth? El primer volum, El guerrer de la foscor, recupera la diabòlica Lady Macbeth de la tragèdia, la dona que persuadeix el seu marit, Lord Macbeth, perquè assassini el rei Duncan I d’Escòcia, o rei d’Alba, i la situa a l’eix de la trama per enfrontar-la a Lady Macduff en una nova versió del conflicte del segle XI que va oposar Lord Macbeth i Lord Macduff a l’obra de Shakespeare La Tragèdia de Macbeth. Qui guanyarà aquesta vegada?

La cacera de bruixes

Sabies que la cacera de bruixes va ser real i va tenir lloc a l’Edat Mitjana entre els segles XIV i XVII? Aquesta repressió es va executar perquè la visió patriarcal i misògina que imperava en la societat medieval no acceptava que les dones fossin independents o assolissin cap mena de coneixement o poder. La novel·la El guerrer de la foscor situa aquesta persecució al centre del conflicte que enfronta les bruixes del coven Macbeth amb els mortals. I tu, amb quin bàndol estàs?

L’advocat de les bruixes

Sabies que l’Edat Mitjana hi va haver un inquisidor conegut com l’advocat de les bruixes? Francisco Vaca va ser un inquisidor enviat a Barcelona pel Consell de la Suprema Inquisició perquè investigués una sèrie de condemnes per bruixeria que es van produïr sota el mandat de l’inquisidor barceloní Diego Sarmiento de Sotomayor després de l’acció d’un misteriós home conegut com Joan Malet. El guerrer de la foscor se centra en aquest fet, que en resultarà clau perquè els protagonistes enfrontin la terrible Adela Macbeth. Aconseguiran aturar el Gran Sacrifici?